Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНа запах запеченої в духовці риби збігуться всі: два основні інгредієнти -...

На запах запеченої в духовці риби збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення

Этот материал также доступен на русском языке
Приготувати скумбрію в духовці просто. Дуже бюджетна і смачна страва, і час витрачається тільки на підготовку продуктів.

Скумбрія, запечена в духовці

Вам знадобиться трохи продуктів – риба, цибуля та спеції, але ситі будуть усі. Цю страву можна подати і на святковий стіл, і навіть у Великий піст про цей рецепт можна буде згадати. 

Інгредієнти:

1. Скумбрія свіжоморожена – 1 кг (три рибки)
2. Цибуля – чим більше, тим краще! (зазвичай йде п’ять хороших цибулин)
3. Майонез
4. Кетчуп
5. Спеції

Приготування:

  • Рибу чистимо, ріжемо шматочками.
  • Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями.
  • Рибу поміщаємо в ємність, додаємо 4-5 ст. ложок майонезу та 4-5 ст. ложок кетчупу, спеції на смак, перемішуємо.
  • Потім на лист викладаємо папір для запікання, трохи змащуємо вершковим маслом, викладаємо рибу, а між шматочками риби викладаємо цибулю півкільцями.
  • І все це направляється в духовку за температури 180 гр.

Готується приблизно година. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки цибуля стає м’якою та соковитою – страва готова!

Скумбрія, запечена у духовці, стане окрасою столу. На запах запеченої в духовці риби збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні