Для приготування цього універсального тіста, яке підійде і для пиріжків, і для піци, і для інших виробів з дріжджового тіста, потрібно використовувати не просту воду, а мінеральну. Саме вона робить тісто легким, як пушинка.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто для вареників на воді.
Звичайно, важливо його не забити борошном, чим м’якше тісто, тим краще.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…