П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНашумілий рецепт «Наполеона» без розкочування коржів та печива за 15 хвилин –...

Нашумілий рецепт «Наполеона» без розкочування коржів та печива за 15 хвилин – ви будете у захваті

Этот материал также доступен на русском языке
Торт «Наполеон» - улюблені ласощі багатьох. Сьогодні пропонуємо приготувати дуже смачний торт всього за 15-20 хвилин. Ніякого замішування тіста та покупного печива.

Цей торт готується зі звичайного лаваша. Він сподобається не тільки ласунам, а й тим, хто стежить за своєю фігурою, оскільки коржі не містять олії. Важливо, коржі трохи підпекти (підсушити).

Раніше ми розповідали, як спекти торт “Наполеон” на сковороді.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 300 г;
  • Молоко-1 л;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Цукор – 250 г;
  • Борошно або крохмаль – 3 ст. л.;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Ванільний цукор – 1 пакетик.

Приготування:

  1. Спершу займіться приготуванням крему для торта. Для цього змішайте яйця з крохмалем, цукром та щіпкою солі. Перемішайте до однорідності. Додайте молоко і знову розмішайте, поставте на плиту і варіть до загусання, постійно помішуючи.
  2. Додайте ванільний цукор, дайте крему охолонути і додайте вершкове масло.
  3. Листи лаваша розділіть на 12 коржів.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте листи на 2-3 хвилини.
  5. Все залишилося тільки змастити лаваш кремом і зверху прикрасити подрібненим 2-3 коржами.
  6. Торт повинен настоятися у холодильнику не менше 6 годин.

Смачного!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні