Новини

Вчимося солити сало гарячим способом – вносимо нову нотку у створенні найсмачнішої української закуски

Пропонуємо вам засолити сало гарячим способом за рецептом, після якого ви отримаєте дуже ніжний та ароматний делікатес.

Як засолити сало гарячим способом?

  1. Брусок сала миємо холодною водою і ділимо його на порційні шматки. Потім складаємо ці шматки в каструлю так, щоб вони не прилягали один до одного щільно.
  2. В іншій каструлі доводимо до кипіння 1 л води, додаємо склянку солі, лавровий лист – 3-4 шт., перець горошком – 6-8 горошин, цибулину і кип’ятимо цей маринад близько 5 хвилин.
  3. Киплячий маринад виливаємо в каструлю з салом і придавлюємо зверху гнітом. Сало має бути повністю вкрите рідиною. Витримуємо його під гнітом три-чотири дні при кімнатній температурі.
  4. Виймаємо сало з маринаду і обсушуємо його паперовими рушниками.
  5. Обсушене сало ретельно натираємо подрібненим часником, а потім обвалюємо в меленому чорному перці, паприці або готовій приправі до сала.
  6. Кожен порційний шматок сала щільно загортаємо в харчову плівку і відправляємо у морозилку. Наступного дня можна вживати.
Метки: приготовление рецепт традиции

Новое на сайте

  • Новини

Побутова хімія не знадобиться: прості способи легко помити вікна без розводів

Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…

18/05/2024 19:26
  • Новини

Скільки доведеться заплатити за перебування в будинку для літніх людей – ціни та умови

Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…

18/05/2024 18:42
  • Новини

Ситуація на фронті залишається напруженою – зведення Генштабу на 18 травня

Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші позиції. Українські захисники завдають ворогу…

18/05/2024 17:26
  • Новини

В Україні очікується паливний колапс: на заправках є запаси тільки на два тижні

Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…

18/05/2024 16:25
  • Новини

Ніколи не викидайте бадилля від помідорів – воно ще знадобиться вам на городі

Ефективність народного засобу перевірена роками, тому помідорне бадилля давно цінується досвідченими дачниками. Розповідаємо в цьому…

18/05/2024 15:22
  • Новини

Ароматний лимонний пиріг із глазур’ю – чудове частування для затишного чаювання

Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…

18/05/2024 13:02