Деякі інгредієнти в суп можна додавати лише буквально за кілька хвилин до приготування.
Насамперед це стосується морепродуктів – креветок, мідій, кальмарів. За тривалого перебування в гарячій воді вони стають гумовими на смак.
Багато супів заправляють сметаною або йогуртом. Якщо молочні продукти додати в суп на самому початку, вони згорнуться, і в бульйоні плаватимуть пластівці.
Сирні супи також мають свою особливість. Сир вводять у страву наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир у супі, не найапетитніше видовище.
Якщо в суп вводять яйця, вони мають гарний вигляд і покращують смак, але це роблять взагалі за хвилину до вимкнення каструлі. Переварене в супі яйце стане гумовим.
Нехай у вас буде найсмачніший і найвдаліший обід і суп.
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…