Багато господарок постійно експериментують, додаючи в сирники різні інгредієнти, але ми пропонуємо виключити один традиційний інгредієнт і замінити його іншим. Не переживайте цей продукт у вас на кухні.
Цей рецепт допоможе приготувати ідеальні сирники.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
Інгредієнти:
- 250 г сиру, чим жирніше, тим краще;
- Щіпка солі;
- 1 столова ложка цукру;
- 3 столові ложки манки;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 1 куряче яйце.
Приготування:
- За допомогою вилки або блендера перетираємо сир до однорідної маси, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор та яйце, ретельно розмішуємо.
- Додаємо манку і накриваємо на мінімум 30 хвилин, щоб манка розбухла. Чим довше чекати, тим краще вийде маса для сирників.
- Сформуйте сирники та обсмажуйте на сковороді з двох боків до золотистого кольору.