Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди в Україні на неділю, 18 лютого

Прогноз погоди в Україні на неділю, 18 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Синоптики зробили прогноз погоди на неділю. В Україні утримається тепла погода, але в деяких областях пройдуть дощі зі снігом.

За прогнозом метеоролога Ігоря Кібальчича, в неділю поступ холодного фронту з північного заходу стане причиною невеликих опадів у більшості областей. Температурний фон істотно не зміниться і залишиться вищим за кліматичну норму.

У західних областях вночі та вранці пройде невеликий дощ із мокрим снігом, удень без істотних опадів. На дорогах уночі місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1…+4°С, удень +2…+7°С.

У північних областях вночі очікується дощ із мокрим снігом, удень місцями пройде невеликий дощ. Вітер уночі південно-західний, удень північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі -1…+4°С, удень +1…+6°С.

У центральних областях місцями очікується невеликий дощ, часом з мокрим снігом. Вітер південно-західний із переходом увечері на північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі -2…+3°С, удень +2…+7°С.

У південній частині та Криму вночі без істотних опадів, удень пройде невеликий дощ. Подекуди туман. Вітер вночі південно-західний, вдень та ввечері північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3°С, удень +5…+10°С.

У східних областях уночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…-6°С, удень +2…+7°С.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні