П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВід цих млинців складно відмовитися: вони повітряні та пористі – секрет в...

Від цих млинців складно відмовитися: вони повітряні та пористі – секрет в одному інгредієнті

Этот материал также доступен на русском языке
Ці млинці виходять досить незвичайними і на смак, і на вигляд, вони пористі і повітряні, найкраще їх подавати з медом або улюбленим варенням. Вони точно сподобаються вашим домочадцям.

Щоб отримати такі млинці, потрібно додати в тісто один інгредієнт, який зробить їх не лише пористими, а й смачними.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на кефірі.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна;
  • 220 г манки;
  • 0,5 ч. ложки солі;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 7 г сухих дріжджів;
  • 1 куряче яйце;
  • 700 мл води.

Приготування:

  1. Воду потрібно трохи підігріти. Частину води виливаємо в миску з цукром та дріжджами, перемішуємо. Відставляємо на 10-15 хвилин.
  2. Після цього поступово додаємо в рідину суміш із манки, борошна, розпушувача та солі, перемішуємо все ретельно.
  3. Додаємо частину води, що залишилася, і замішуємо рідке тісто без грудочок.
  4. Тісто потрібно відставити на 35-40 хвилин за кімнатної температури.
  5. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді з обох боків. Запам’ятайте, чим більше жар, тим більше дірочок на млинцях.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні