Неділя, 12 Травня, 2024
ГоловнаНовиниРозпочинається реєстрація на видачу продуктових ваучерів – як подати заявку на допомогу

Розпочинається реєстрація на видачу продуктових ваучерів – як подати заявку на допомогу

Этот материал также доступен на русском языке
Благодійна місія допомагає громадянам України у складний воєнний час. Допомога надається у вигляді безкоштовних продуктових наборів. Читайте, як можна їх отримати.

Християнська організація “Армія Спасіння” підтримує ВПО і надає різнобічну допомогу. Цього разу в Харкові видаватимуть ваучери для купівлі продуктів.

Раніше ми писали, що українцям видають продуктові пакети.

Хто може отримати ваучер на продукти

Починається запис на ваучери для ВПО, які зареєстровані в Харкові з 2022 року і ще не отримували в “Армії Спасіння” допомогу цього року. Щоб отримати ваучер потрібно надати оригінали та копії таких документів: 

  • паспорт, 
  • код, 
  • довідка ВПО з реєстрацією в Харкові. 

Копії потрібні обов’язково, навіть якщо є документи в Дії. Також зважайте, що при собі мати ручку синього або фіолетового кольору. 

Черга не відкладається і не переноситься, ті, хто запізнився, отримати допомогу не зможуть. На чотирьох осіб з однаковим прізвищем або за однією адресою видають тільки один ваучер, який може отримати тільки той, хто зареєстрований. За нього допомогу видадуть тільки за наявності нотаріального доручення та оригіналів документів.

Як отримати продукти безкоштовно

Запис буде відкрито 12 лютого о 10 годині ранку в Telegram-групі https://t.me/armyspasinnia. Для подання заявки потрібно вказати українською мовою такі дані: 

  • ПІБ, 
  • статус, 
  • місце реєстрації ВПО. 

Видача ваучерів буде проводитися 13 лютого о 14 і 15 годині за адресою: м. Харків, вул. Дмитрівська, 24. Списки одержувачів попередньо опублікують у групі.

Джерело: to4ka.fun

Понаднормовий стаж 2024 – як держава оцінює багаторічну працю пенсіонерів (відео)

Як завантажити додаток Пенсійного фонду України на телефон – покрокова інструкція (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні