П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНе пиріжки, а золото: вони такі смачні, що можна готувати навіть без...

Не пиріжки, а золото: вони такі смачні, що можна готувати навіть без начинки – рецепт на мільйон

Этот материал также доступен на русском языке
Той, хто хоч раз спробував приготувати такі пиріжки, готуватиме їх постійно. Завдяки секретному інгредієнту в тесті вони виходять просто чарівними. Тісто пухнасте, пористе і найголовніше, не вбирає олію при жарінні.

Цей секретний інгредієнт – звичайна картопля та вода, в якій варилася картопля. Такі пиріжки можна готувати з улюбленою начинкою, а можна просто посмажити картопляні пампушки, які навіть на другий і третій день, якщо долежать, будуть смачними та м’якими.

Раніше ми розповідали, як приготувати швидке тісто на пиріжки за 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 350 г очищеної картоплі
  • 200 г теплого відвару від картоплі
  • 1 ч. ложка солі
  • 1 ст. ложка цукру
  • 10 г сухих дріжджів
  • 1 куряче яйце
  • 20 мл олії
  • 500-600 г борошна

 

Приготування:

  1. Почистити картоплю від шкірки і зварити її, посолити, злити відвар в окремий посуд і подрібнити картоплю в пюре.
  2. Додати теплий картопляний відвар, цукор, дріжджі, яйце і добре перемішати.
  3. Частинами ввести борошно і замісити еластичне і м’яке тісто.
  4. При замішуванні тіста додати олію.
  5. Залишити тісто в теплому приміщенні, щоб воно підійшло приблизно на 50-60 хвилин.
  6. Після цього розділити тісто на 15 рівних частин, скачати кульки і трохи їх приплюснути, щоб були формою схожі на біляші.
  7. Налити в сковороду масло, воно має покривати наполовину пиріжки, розігріти сковороду і смажити наші заготовки з тіста з двох сторін до рум’яної скоринки.

Такі пиріжки дуже смачні навіть без начинки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні