Раніше ми розповідали, що не можна додавати до омлету.
Інгредієнти:
- 4 курячі яйця
- 100 г бринзи
- 30 мл молока
- 2 ст. ложки вершкового масла
- Зелена цибуля
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, розбийте яйця і за допомогою віночка збийте їх до однорідної маси.
- Бринзу натріть на великій тертці та додайте до яєчної суміші. Додайте молоко та добре перемішайте.
- Якщо бринза солона, то омлет можна не солити, якщо малосольна, то краще трохи додати солі.
- Сковороду з вершковим маслом поставте на плиту, коли вона нагріється, можна виливати омлет.
- Готуйте омлет на маленькому вогні 7-10 хвилин під кришкою.
- Коли омлет підніметься і верх стане густим, можна зверху посипати його подрібненою зеленою цибулею і потримати на плиті ще 1-2 хвилини.
- Викладіть омлет по-болгарськи на тарілку і подайте до сніданку.