Ми вже додавали у фарш для котлет яблуко, картоплю, манку, хліб, але про цукор ми ще не розповідали. А даремно. Так як деякі досвідчені кулінари радять додавати у фарш хоч трохи цукру.
Все досить просто: цукор допомагає збалансувати смак котлет. Також така хитрість врятує страву, якщо ви її трохи пересолили.
Але найкраще додавати цукор саме при жарінні котлет, завдяки йому утворюється хрумка скоринка, яка виглядає дуже апетитно. Котлети виходять дуже ніжними та соковитими.
Таких смачних котлет навіть у ресторані не подадуть.
Звичайно, важливо не перестаратися із цукром. На 1 кг фаршу господині рекомендують додавати трохи менше 1 столової ложки цукру.
До речі, цукор можна сміливо додавати у фарш для чебуреків та біляшів, вони будуть ще соковитішими та смачнішими.
Головна порада – стежте за дозуванням, щоб не зіпсувати страву надмірною солодкістю.