Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на лютий: Скорпіони та Терези сповнені енергії, Дівам та Овнам...

Гороскоп здоров’я на лютий: Скорпіони та Терези сповнені енергії, Дівам та Овнам загрожують віруси

Этот материал также доступен на русском языке
До кінця зими сили організму виснажуються, частіше нагадують про себе сезонні й хронічні захворювання.

Щоб цей період минув спокійно, астрологи радять займатися тим, що подобається, і не перейматися тим, чого не можна змінити.

Нагадаємо, ми публікували місячний календар стрижок на лютий — ваш шанс стати красивими та чарівними.

  • ОВЕН. До останнього місяця зими дасть про себе знати втома, що накопичилася, тому потрібно розумно чергувати роботу і відпочинок. В іншому разі можливими є головні болі та загострення захворювань шлунково-кишкового тракту. Намагайтеся менше бувати в людних місцях, тому що високою є ймовірність підхопити вірус.
  • ТЕЛЕЦЬ. Найбільш уразливою в лютому буде шкіра — можливою є поява висипань, наривів, фурункулів, погано гояться рани. Не варто самостійно займатися косметичними процедурами. Якщо лікуєтеся, будьте послідовними і не кидайте лікування на половині дороги, це може призвести до нового витку проблем.
  • БЛИЗНЮКИ. Головне в лютому — уникати стресів і не перейматися через можливі неприємності. Намагайтеся ставитися до всього філософськи. У перший тиждень місяця не рекомендується робити операції та інші хірургічні процедури. Будьте уважні до свого організму, не засмучуйтеся і намагайтеся вести активний спосіб життя – це найкращі ліки від будь-яких хвороб.
  • РАК. У лютому представникам цього знаку хвилюватися про здоров’я не доведеться. Однак якщо у вас занадто інтенсивний ритм життя, зменште оберти і дайте відпочинок організму. Уникайте стресів, перевтоми і тримайтеся подалі від токсичних людей. Корисно підтримати організм вітамінами.
  • ЛЕВ. В лютому у Львові вразливими будуть суглоби та зв’язки. На початку місяця можливими є травми, тому будьте уважні, особливо в ожеледицю. Також не завадить планове відвідування сімейного лікаря, навіть якщо нездужання здаються несерйозними. Фізичні навантаження весь місяць мають бути помірними.
  • ДІВА. Протягом місяця можливими є загострення хронічних захворювань, зниження імунітету і ризик підхопити вірусну інфекцію. Правильне харчування і вітаміни допоможуть уникнути багатьох проблем зі здоров’ям. Уникайте стресів і позбудьтеся звички тримати все під контролем.
  • ТЕРЕЗИ. У лютому Терези будуть у чудовій фізичній формі, енергії вистачить і на роботу, і на захоплення. Однак будьте уважні на вулиці: можливими є травми. Зверніть увагу на харчування – зменште споживання солодкого, смаженого та гострого, інакше можливі алергічні реакції, безсоння і перепади тиску.
  • СКОРПІОН. Лютий подарує Скорпіонам гарне самопочуття і настрій. Проте ігнорування правил здорового способу життя може спровокувати загострення хронічних захворювань. У середині місяця може підвести хребет, особливо в області шиї та попереку. Якщо відразу взятися за лікування, то все мине дуже швидко. Наприкінці місяця буде вразливою дихальна система. Підтримайте організм вітамінами.
  • СТРІЛЕЦЬ. Єдина небезпека, яка може чатувати Стрільців — це нервовий зрив. Намагайтеся не переживати через те, що ви змінити не в змозі. Якщо ви відчуваєте погіршення настрою та загального стану, не затягуйте – зверніться до лікаря. Наслідками стресу можуть стати головний біль, а також біль у спині та суглобах.
  • КОЗЕРІГ. Козерогам потрібно бути уважними під час ожеледиці або снігопаду. Ваше слабке місце – кістки та суглоби, тому в негоду краще не виходити на вулицю, щоб уникнути травм. Протягом місяця можливим є підвищення апетиту. Слідкуйте за тим, скільки і чого ви їсте, інакше зайва вага може спровокувати підвищення тиску.
  • ВОДОЛІЙ. У лютому самопочуття у Водоліїв буде стабільним, але в окремі дні можливими є ознаки хронічної втоми та безсоння. Бережіть судини та зір. Прогулянки на свіжому повітрі та масаж допоможуть повернути гарний настрій та самопочуття. Зверніть увагу на вміст вітамінів у раціоні, їжте більше зелені, сезонних овочів та фруктів.
  • РИБИ. Здоров’я Риб у лютому багато в чому залежатиме від їхнього душевного стану. Від нудьги та депресії рятуватимуть хобі та спілкування, а також будь-які позитивні емоції. На користь піде і відвідування культурних заходів, але при цьому дотримуйтеся заходів безпеки – сезонні захворювання ніхто не скасовував. Головні ваші вороги в лютому — лінощі та апатія.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні