Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниМісячний календар стрижок на лютий - ваш шанс стати красивими та чарівними

Місячний календар стрижок на лютий – ваш шанс стати красивими та чарівними

Этот материал также доступен на русском языке
Розхожа думка, що стригтися треба по Місяцю – не простий забобон. Від місячних циклів на Землі тією чи іншою мірою залежить все живе, і наше волосся теж.

Правило просте: у період спадного Місяця стрижка покращує стан волосся і зберігає їх форму на довгий час, у той час як у період Місяця, що росте, вона сприяє швидкому зростанню волосся і полегшує завивку.

Які ж дні намітити похід до перукарні?

Місячний календар стрижок на лютий

Сприятливі дні

1, 3, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 24, 28 лютого добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

2, 4, 5, 25, 26 лютого сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат дадуть маски для зростання, які можна робити у домашніх умовах.

6, 7, 8, 16, 22, 23 лютого – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

Несприятливі дні

9, 10 лютого – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися не бійтеся: новий колір вам личитиме.

11, 12, 14, 21, 27, 29 лютого – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не варто у цей день змінювати колір волосся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні