Цікавим рецептом із м’ясом поділився кулінарний веб–портал “Хозяйка”.
Інгредієнти
- картопля середнього розміру – 10 шт,
- фарш м’ясний – 100 г,
- морква – 1 шт,
- цибуля ріпчаста – 1 шт,
- жовток яєчний – 1 шт,
- крохмаль (кукурудзяний або картопляний) – 50 г,
- сіль – за смаком,
- перець чорний мелений – за смаком,
- кріп – за смаком,
- масло вершкове – 50 г.
Раніше ми писали, як приготувати повітряний лимонний бісквіт.
Приготування
- Очистіть і відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності.
- Злийте воду і розімніть картоплю за допомогою картоплем’ялки.
- Додайте в пюре трохи вершкового масла, яєчний жовток і крохмаль.
- Приправте пюре сіллю за смаком і ретельно перемішайте до однорідного стану.
- Натріть моркву на дрібній тертці та наріжте цибулю дрібним кубиком. Обсмажте овочі на рослинній олії протягом 5 хвилин.
- Додайте на сковороду з овочами фарш і тушкуйте до готовності. Приправте сіллю та чорним перцем за смаком.
- Сформуйте з картопляного пюре кульки діаметром близько 5–6 см. У центр кожної кульки покладіть начинку, після чого защипніть краї.
- Варіть галушки в киплячій воді на середньому вогні протягом 5–7 хвилин.
- Додайте до готових галушок розтоплене вершкове масло і дрібно нарізаний кріп.
- Подавайте зі сметаною або густим йогуртом.
Смачного!
Триматися за життя! Як пенсіонери долають стрес через військові дії – відеоопитування
Бальна пенсійна система: чи може вона насправді щось змінити – відповідь експерта (відео)