На які хитрощі тільки не йдуть господині, щоби після варіння яйця добре чистилися. Хтось проколює шкаралупу голкою або шпилькою, хтось солить щедро воду, в якій варяться яйця, а хтось використовує оцет.
Раніше ми розповідали, як зварити ідеальні яйця некруто.
Так, на 1 літр води достатньо 1 чайної ложки оцту і шкаралупа добре відходитиме від білка, але це ще не все. Оцет допомагає зварити яйця без жодної тріщини на шкаралупі.
На шкаралупі можуть бути тріщини та пошкодження, внаслідок чого частина білка при варінні може «втекти» в каструлю. Педантичні господині гидують їсти такі яйця, особливо, якщо вони куплені в магазині.
Також не варто забувати і про інші правила варіння яєць.
Насамперед, потрібно знати, в яку воду класти яйця. Якщо ви дістаєте яйця з холодильника, то опускати їх потрібно лише у холодну воду, щоб уникнути розтріскування. Яйця, які знаходилися за кімнатної температури 10-15 хвилин, можна опускати в киплячу воду. Це не тільки допоможе добре чиститися шкаралупі, а й збереже її цілою та неушкодженою.
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…