Рецептом подвійних шоколадних млинців поділилася тіктокерка @aliona_cooking. Якщо вам хочеться спробувати щось новеньке, але при цьому просте і зрозуміле – цей рецепт стане для вас справжньою знахідкою. Готувати їх зовсім неважко, але ефектний вигляд вони матимуть на будь-якому столі. Малиновий джем можна замінити іншим джемом або варенням із кислинкою. За бажання можна додати ще одну начинку – мак, перетертий із цукром.
Раніше ми писали, як приготувати швидкий сирний пиріг на всю сім’ю за півгодини.
Інгредієнти
Тісто
- яйця – 3 шт,
- цукор – 40 г,
- молоко – 420 мл,
- борошно – 140 г,
- сіль – щіпка,
- ванілін – на кінчику ножа,
- какао – 20 г,
- масло вершкове – 30 г.
Начинка
- джем малиновий,
- сир кисломолочний – 400-500 г,
- пудра цукрова – за смаком,
- начинка макова – за бажанням.
Приготування
- Збити міксером яйця, цукор, молоко, борошно і какао.
- Додати в млинцеве тісто розтоплене масло.
- Спекти млинці на сухій пательні й дати їм охолонути.
- Перетерти жирний кисломолочний сир разом із цукровою пудрою та ваніліном до однорідного стану.
- Викласти на край млинця лінію джему, і загорнути виток. Викласти сирну начинку і знову загорнути.
Якщо ви вирішили використовувати макову начинку, її слід викладати після сиру.
Приємного апетиту!
Комуналка – понад усе: як уряд закручує гайки найбіднішим (відео)