Запам’ятайте головне правило вдалого тіста для пончиків, пиріжків та млинців на кефірі – всі рідкі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Деякі господині радять кефір трохи підігрівати.
Раніше ми розповідали, як приготувати універсальне тісто для пиріжків.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…