Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНе робіть так ніколи: дві головні помилки господинь під час приготування смаженої...

Не робіть так ніколи: дві головні помилки господинь під час приготування смаженої риби

Этот материал также доступен на русском языке
Риба містить легкозасвоюваний білок, цінні мінерали, вітаміни та жирні кислоти, а наявність цих поживних речовин у раціоні людини дуже важлива для її здоров'я.

Навіть найкраща риба може вийти несмачною під час приготування, якщо приготувати її неправильно. 

Занадто ранній посол риби

Сіль витягує вологу з продуктів, тому під час приготування її слід додавати якомога пізніше, інакше риба втрачає багато води. У результаті рибне м’ясо стане надмірно сухим. Тому солити його слід безпосередньо перед смаженням або навіть перед подачею на тарілках.

Раніше ми писали про традиційний рецепт хачапурі по-аджарськи.

Занадто часте перевертання риби під час смаження

Зайве перевертання шматків риби на сковорідці може призвести до того, що вони повністю розваляться. Коли м’якоть риби починає розвалюватися, вона втрачає свою соковитість і естетичні якості. Тому дайте рибі достатньо часу, щоб вона добре просмажилася на сковороді з кожного боку.

Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж «нових» і «старих» пенсіонерів

Багато пенсіонерів не отримають підвищення виплат із початку 2024 року – у чому причина

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні