Навіть найкраща риба може вийти несмачною під час приготування, якщо приготувати її неправильно.
Занадто ранній посол риби
Сіль витягує вологу з продуктів, тому під час приготування її слід додавати якомога пізніше, інакше риба втрачає багато води. У результаті рибне м’ясо стане надмірно сухим. Тому солити його слід безпосередньо перед смаженням або навіть перед подачею на тарілках.
Раніше ми писали про традиційний рецепт хачапурі по-аджарськи.
Занадто часте перевертання риби під час смаження
Зайве перевертання шматків риби на сковорідці може призвести до того, що вони повністю розваляться. Коли м’якоть риби починає розвалюватися, вона втрачає свою соковитість і естетичні якості. Тому дайте рибі достатньо часу, щоб вона добре просмажилася на сковороді з кожного боку.
Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж «нових» і «старих» пенсіонерів
Багато пенсіонерів не отримають підвищення виплат із початку 2024 року – у чому причина