Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДачаПосипте цим інгредієнтом ґрунт у квітковому горщику - і ви не впізнаєте...

Посипте цим інгредієнтом ґрунт у квітковому горщику – і ви не впізнаєте свої рослини

Этот материал также доступен на русском языке
На які тільки хитрощі не йдуть квіткарі, щоб забезпечити пишне цвітіння кімнатних рослин, які прикрашають наші житла увесь рік.

Це стосується і підживлення, і захисту від шкідливих комах та хвороб.

Раніше ми розповідали, що всього дві таблетки і кімнатні рослини будуть усипані квітами.

Але сьогодні ми розповімо про секретний спосіб боротьби з мушками, які часто з’являються у вазонах. Мошки псують зовнішній вигляд рослин, послаблюють їх, а за відсутності лікування призводять до загибелі квітки, тому так важливо позбутися їх.

Деякі квіткарі вдаються до допомоги сірників, їх вставляють у вазон. Такий метод багатьом допомагає. Але потрібно прибирати причину, а причиною появи мошок є надмірно вологий ґрунт.

Сірники з вологістю не борються, тому потрібен один інгредієнт, який вирішить проблему.

Потрібно додати його при посадці в ґрунтовий субстрат або насипати зверху в горщик. Цей чарівний інгредієнт – перліт. Натуральний компонент, який вбирає зайву вологу, але коли вона потрібна, віддає її назад.

Перліт не дає шансів мошкам, тому що прибирає зайву вологість, що дуже не подобається комахам. До речі, перліт допоможе вам і якщо ви забули полити свої рослини або не можете це зробити через від’їзд.

Він віддасть накопичену вологу ґрунту.

Також перліт необхідний рослинам, які не люблять перегріву ґрунту, а ростуть на південному вікні. Він захищає ґрунт, відбиваючи промені сонця.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні