Хачапурі по-аджарськи обов’язково подають із запеченим яйцем або просто жовтком, який вкладають у заглиблення із сиру. Хачапурі поливають розтопленим вершковим маслом, щоб смак став ще більш насиченим і багатим.
Раніше ми писали, що додають справжні професіонали у фарш для пельменів.
Приниження чи допомога? Як сьогодні виживають українські пенсіонери – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?
Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…
Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…
Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…
Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…