Багато господинь припускаються помилок при приготуванні дерунів, через що вони виходять твердими, гумовими або сирими всередині.
Раніше ми розповідали, як правильно готувати деруни.
Звичайно, насамперед потрібно починати з правильних інгредієнтів.
Так, досвідчені господині радять натирати картоплю на дрібну тертку, тоді у них буде ніжна консистенція і така страва вийде м’якою.
Щоб картопля не потемніла натирати її потрібно одночасно з цибулею. Або ж додати трохи сметани.
Але найбільше дискусій крутяться навколо того, чи потрібно додавати яйця.
Багато хто вважає, що цей інгредієнт просто необхідний. Але у класичному рецепті яєць немає.
Хоча потрібно орієнтуватися щодо ситуації, а в нашому випадку – по картоплі. Якщо вона не крохмалиста, то яйце доведеться додавати. Якщо сорт досить крохмалистий, то яйця не потрібні.
Без яєць деруни виходять м’якшими. А якщо ще в тісто додати пару ложок сметани чи майонезу – взагалі буде справжнє свято смаку.
Є розбіжності і щодо борошна.
Досвідчені господині давно відмовилися від цього інгредієнта, вважаючи, що він псує смак дерунів, робить їх мучнішими. При приготуванні вони додають крохмаль.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.