Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 1 по 7 січня

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 січня

Этот материал также доступен на русском языке
Починається 2024 рік на ретро-Меркурії та стаціонарному Юпітері, який виходить із ретрофази. Йдуть одні напружені ситуації, але з'являються інші, можливо, ті, про які вже практично забули.

Ретроградність завжди тягне назад, повертає у минуле, але тиждень ідеально підходить для того, щоби провести ревізію своїх переконань, переписати настанови.

1 січня Венера у напруженому аспекті із Сатурном повертає “з небес на землю”, змушує партнерів поважати кордони одне одного, миритися з тим, що у кожного є своє “хочу”, і тому необхідно поважати такий вибір. Складний день, коли лаятись простіше простого, “ефект першого січня”.

Від 3 січня Меркурій та Юпітер починають директний рух, і від цього дня справи рухаються швидше, а найкращі спонукання є силою, здатною перетворити навколишній світ. Інформаційні перезавантаження підвищують кількість позитивних емоцій та сприяють оптимістичним налаштуванням.

4 січня о 16:59 за київським часом Марс входить у знак Козорога, де має статус екзальтації. Войовнича планета стримується сатурніанськими енергіями Козорога, що може дати звуження лінії фронту, але інтенсивність в одному напрямку значно зростає. Якщо не прив’язувати транзит Марса до військової агресії, можна розцінити вплив планети з позитивного боку. Енергійний Марс у Козорозі здатний оживити, дати імпульс та енергію будь-якій системі, справі, проєкту, змусити все це працювати у вибраному напрямі.

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 січня

Овен

Перший тиждень січня буде насиченим подіями. Вам варто бути відкритим до нових знайомств та несподіваних пропозицій.

Телець

На вас чекає тиждень гармонії та внутрішньої рівноваги. Можливими є приємні сюрпризи, особливо у вихідні. Здоров’я залишиться стабільним.

Близнюки

Початок січня принесе вам багато ідей. Зірки попереджають про суперечки, особливо в середині тижня, але вони швидко вирішаться.

Рак

Ви мусите ухвалити важливе рішення, пов’язане з родичем. Також не нехтуйте відпочинком і помірним харчуванням.

Лев

На вас чекає активний тиждень. Зірки пророкують успіх у фінансах, проте уникайте необдуманих витрат. Подбайте про своє здоров’я, приділіть увагу фізичній активності.

Діва

У цей період не слід ухвалювати важливих рішень. Можуть виникнути проблеми зі здоров’ям, не ігноруйте їх.

Терези

Ви розпочнете новий рік із позитивних змін. Можливими є важливі розмови щодо сімейних справ. У поїздках і на прогулянках будьте обережні, не виключеними є травми.

Скорпіон

Вдалий час для того, щоб розпочати давно задуману справу. Несподівано знайдуться однодумці. Також можливими є приємні сюрпризи.

Стрілець

У вас можуть виникнути термінові справи. Ви впораєтеся зі складнощами, тільки якщо будете впевнені у своїх силах.

Козеріг

У першій половині тижня можливими є невеликі неприємності. Зірки радять більше часу приділити сну або зайнятися хобі.

Водолій

Ви можете бути налаштовані песимістично. Погоджуйтеся на зустрічі з друзями. Легке спілкування – найкращі ліки від туги.

Риби

На вас чекає багато теплого спілкування, розраховуйте і на приємні сюрпризи. Не бійтеся фізичних навантажень, активність піде лише на користь.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні