П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМлинці «Три склянки» - тонкі, ажурні і не рвуться: найпростіший рецепт

Млинці «Три склянки» – тонкі, ажурні і не рвуться: найпростіший рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Млинці – улюблені ласощі багатьох, але не кожна господиня може похвалитися тонкими, еластичними та ажурними млинцями.

Якщо ви в пошуках простого та легкого рецепту, то пропонуємо вам млинці «Три склянки».

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.

Не потрібно морочитися, щоб вирахувати правильну кількість інгредієнтів, це зробили за нас. Просто змішайте все, щоб не було грудочок і на розігрітій сковороді посмажте млинці.

Отже, які інгредієнти потрібні: склянка молока, склянка борошна та склянка окропу. Окремо беремо 2 курячі яйця, 1 столову ложку соняшникової олії та дрібку солі. Це все, що потрібне для тіста. Якщо ви хочете солодкі млинці, то потрібно додати 2-3 столові ложки цукру і пакетик ванільного цукру, тоді аромат стоятиме на весь будинок.

Для початку змішуємо яйця із сіллю та цукром. Додаємо молоко і знову перемішуємо. Частинами вводимо борошно і перемішуємо, щоб не було грудочок.

Нехай тісто постоїть 10 хвилин, а потім вливаємо окріп і масло, розмішуємо і приступаємо до смаження.

Випікаємо млинці на попередньо розігрітій та сухій сковороді. Щоб наші млинці точно не прилипали до сковороди, перед першим млинцем її можна змастити вершковим маслом або салом.

Млинці обсмажуємо із двох сторін до золотистого кольору. Якщо ви плануєте їх готувати з начинкою і потім запікати або тушкувати в соусі або сметані, можна обсмажувати з одного боку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні