Раніше ми розповідали, які бутерброди можна приготувати.
Інгредієнти:
- Білий хліб або батон – 5 шматочків;
 - Фарш (свинячий, яловичий, курячий – який є) – 150 гр;
 - Яйце куряче – 1 шт;
 - Рослинна олія для смаження;
 - Сіль та чорний мелений перець – за смаком.
 
Приготування:
- Перемішайте фарш з яйцем, посоліть, поперчіть, можна додати зовсім трохи подрібненої цибулі, але це на любителя.
 - Отриману масу намажте не дуже товстим шаром на скибочки хліба, притискаючи фарш вилкою.
 - Розігрійте сковороду з олією і викладіть бутерброди фаршем донизу. Такі бутерброди потрібно смажити лише з одного боку, там, де є фарш.
 - Щоб м’ясо просмажилося, потрібно тримати хліб не менше 4 хвилин на вогні. Фарш має стати рум’яним.
 - До речі, якщо ви любите кетчуп або томатну пасту, то перед фаршем хліб можна трохи намазати пастою або кетчупом, а зверху намазати фарш. Виходить дуже смачно, апетитно та ситно.
 
							
											







