Кожна господиня має свій рецепт тіста, хтось замішує його на молоці, хтось на кефірі, а хтось на воді. Чи варто використовувати яйця? Цей інгредієнт багато хто вважає зайвим, але щоб тісто не розповзалося і тримало форму, не розварювалося при приготуванні, яйце потрібно додавати. Ще одним цікавим та викликаючим питання інгредієнтом є соняшникова олія.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на вареники на кефірі.
Виявляється, господині його додають, щоб зробити тісто більш м’яким і ніжним.
Смачного!
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…