Запам’ятайте важливе правило – усі інгредієнти мають бути однаковою температурою. Кефір краще використовувати теплий, так як холодний не дає такої легкості і оладки можуть вийти гумовими та забитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки без борошна.
Такий рецепт підійде тим, хто слідкує за своїм здоров’ям і намагається харчуватися правильно.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…