Здавалося б, котлетами вже нікого не здивуєш, але досвідчені господині зі звичайного фаршу можуть зробити справжній шедевр набагато смачніший, ніж у ресторані.
Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.
Для приготування таких котлет потрібно запастись наступними інгредієнтами:
Що стосується секретного інгредієнта, то це звичайнісінька гірчиця. На цю кількість фаршу нам знадобиться 2 чайні ложки гірчиці.
Сам процес приготування котлет – традиційний. Якщо ви хочете, щоб котлети були ароматнішими, то цибулю краще підсмажити до золотистого кольору, а можна натерти цибулю на дрібній тертці або пропустити через м’ясорубку.
Але саме при додаванні у фарш смаженої цибулі, котлети виходять смачнішими. Далі потрібно взяти хліб, обрізати скоринки та замочити м’якуш у молоці.
У фарш додати смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, хліб, віджатий від молока, посолити і поперчити. І не забуваємо про гірчицю.
Після цього фарш потрібно ретельно вимісити, чим більше ви будете його відбивати, тим повітрянішими вийдуть котлети. У сковороду потрібно налити олію, розігріти її та викладати котлети.
Обсмажувати із двох сторін до готовності. Також такі котлети можна сміливо запекти у духовці – це набагато корисніше. Так, і не потрібно стояти біля плити, перевертати котлети, збирати бризки, які летять на всі боки.
Але кожен вибирає для себе – смажити чи пекти.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.