Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачніше просто не буває: додайте лише один інгредієнт і звичайні котлети стануть...

Смачніше просто не буває: додайте лише один інгредієнт і звичайні котлети стануть шедевром

Этот материал также доступен на русском языке
Котлети подають не лише до обіднього або вечірнього столу, а й на свята. Якщо ви трохи зміните рецепт і додасте у фарш секретний інгредієнт, то ваші котлети просто зметуть зі столу і всі будуть просити рецепт.

Здавалося б, котлетами вже нікого не здивуєш, але досвідчені господині зі звичайного фаршу можуть зробити справжній шедевр набагато смачніший, ніж у ресторані.

Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.

Для приготування таких котлет потрібно запастись наступними інгредієнтами:

  • 1 кг фаршу
  • 2 курячі яйця,
  • 2 середні цибулини,
  • кілька шматочків білого хліба,
  • 100 мл молока,
  • зубчик часнику, сіль, перець, зелень – за смаком.

Що стосується секретного інгредієнта, то це звичайнісінька гірчиця. На цю кількість фаршу нам знадобиться 2 чайні ложки гірчиці.

Сам процес приготування котлет – традиційний. Якщо ви хочете, щоб котлети були ароматнішими, то цибулю краще підсмажити до золотистого кольору, а можна натерти цибулю на дрібній тертці або пропустити через м’ясорубку.

Але саме при додаванні у фарш смаженої цибулі, котлети виходять смачнішими. Далі потрібно взяти хліб, обрізати скоринки та замочити м’якуш у молоці.

У фарш додати смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, хліб, віджатий від молока, посолити і поперчити. І не забуваємо про гірчицю.

Після цього фарш потрібно ретельно вимісити, чим більше ви будете його відбивати, тим повітрянішими вийдуть котлети. У сковороду потрібно налити олію, розігріти її та викладати котлети.

Обсмажувати із двох сторін до готовності. Також такі котлети можна сміливо запекти у духовці – це набагато корисніше. Так, і не потрібно стояти біля плити, перевертати котлети, збирати бризки, які летять на всі боки.

Але кожен вибирає для себе – смажити чи пекти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні