За допомогою цього інгредієнта рис виходить розсипчастим і білосніжним.
Навіть сорти з сіруватим або жовтуватим рисом при варінні будуть білими.
Але перш, ніж називати цей інгредієнт, важливо зазначити, що перед приготуванням рис потрібно ретельно промити доти, доки вода не стане абсолютно прозорою.
Досвідчені господині іноді рекомендують правило 7 промивань, воно в цьому випадку ідеально спрацює, головне не перестаратися та не пошкодити структуру самого рису.
У такому разі зварити його розсипчастим буде проблематично, все має бути у міру.
Також на процес варіння та результат впливає правильна пропорція рису та води. Так, для двох склянок рису потрібно буде взяти чотири склянки води.
І не забуваємо про секретний інгредієнт – лимонний сік. Його знадобиться трохи менше чайної ложки. Додають сік у каструлю при варінні. Якщо у вас немає лимона, щоб вичавити з нього сік, то можна скористатися оцтом – краще яблучним.
І дозування має бути меншим – половина чайної ложки. В іншому випадку страва матиме оцтовий смак. Лимонний сік або оцет допомагає зберегти правильну текстуру зерен і зробити кашу більш білою.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…