Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 11 по 17 грудня

Гороскоп на тиждень із 11 по 17 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Рівень напруженості у суспільстві досить високий, будь-який крихітний конфлікт ризикує перетворитися на справжню війну, і стосунки можуть тріснути по швах.

Ретроградний Меркурій від 13 грудня має властивість повертати багатьох людей до старих невирішених проблем. Це час, коли все може трохи гальмувати, йти не за планом, ламатися, застрявати, порушуватись і трохи ускладнювати нам життя.

Все, що ви робите вперше, потрібно встигнути зробити на початок ретроградного Меркурія. Оскільки Місяць спадає до молодика у Стрільці 13 грудня, має сенс перенести всі важливі справи на другу половину січня 2024 року. Не треба нічого підписувати та займатися документами у найближчі 2-3 тижні. Якщо це неминуче, перевіряйте все сотні разів, щоб помилка не перетворилася на катастрофу.

Прекрасний період, щоб озиратися назад і робити висновки. Намагайтеся помітити, які з проблем постійно повторюються, подивитися в це уважніше та глибше, пошукайте можливі рішення та компроміси. І якщо сумуєте за кимось, хочете повернути когось із минулого, то заплануйте примирення чи зустріч на другу половину тижня.

Гороскоп на тиждень із 11 по 17 грудня

Овен

Цього тижня ви будете активними та енергійними. Ви зможете досягти успіхів у будь-яких справах. Намагайтеся не зволікати з вирішенням проблем.

Телець

Тиждень може бути досить складним, проте ви зможете подолати всі труднощі завдяки своєму терпінню та наполегливості.

Близнюки

Вам доведеться багато спілкуватися. Ви будете в центрі уваги, можливо познайомитеся з потрібними людьми.

Рак

Ви будете енергійні та сповнені бажання діяти. Однак врахуйте, що через молодика в середу можливе погіршання самопочуття.

Лев

Сприятливий період. Навіть складні питання легко вирішите. Можливі грошові надходження.

Діва

Вдалий тиждень для створення нових планів. У другій половині можливі сварки з близькими.

Терези

Ви почуватиметеся впевнено та комфортно у спілкуванні з людьми. Можливі зустрічі зі старими друзями.

Скорпіон

Тиждень підходить для реалізації давніх планів. Гарний час для відпочинку. Якщо вас запросять у гості, вирушайте, не роздумуючи.

Стрілець

Перша половина тижня підходить для вирішення будь-яких справ, пов’язаних із паперами. У другій його половині чекайте на приємний сюрприз.

Козеріг

Ви намагатиметеся стояти на своєму, причому просто «зі принципу». Але зараз неслушний час, намагайтеся знайти компроміс.

Водолій

Тиждень буде спокійним. Здоров’я – стабільне, а помірні фізичні навантаження підуть лише на користь.

Риби

Тиждень не дуже вдалий, особливо перша його половина. У справах можливі збої. Зірки не радять займатися питаннями, пов’язаними зі спадщиною.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні