Неділя, 12 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВ Україні видають продуктові набори незалежно від статусу та місця проживання: як...

В Україні видають продуктові набори незалежно від статусу та місця проживання: як подати заявку

Этот материал также доступен на русском языке
Громадяни України можуть одержати гуманітарну допомогу через платформу «єДопомога» незалежно від статусу та місця проживання. Потрібно лише подати заявку.

Щоб отримати доступ до гуманітарної допомоги, потрібно перейти на сайт єДопомога та натиснути на Отримання та надання волонтерської допомоги. Далі вибрати Отримати допомогу, пройти реєстрацію та залишити заявку.

Раніше ми розповідали, що допомогу також надають на платформі «СпівДія».

Гуманітарна допомога доступна широкому колу людей, у тому числі особам, які опинилися у важких життєвих обставинах, вимушеним переселенцям, особам з обмеженими можливостями, багатодітним сім’ям, пенсіонерам з мінімальними доходами, а також громадянам, які проживають у прифронтових населених пунктах.

Щоб ваша заявка була точно оброблена, потрібно докладно описати свої потреби та ситуацію, в якій ви перебуваєте.

Благодійники на платформі можуть вибирати додатки для надання допомоги або шляхом прямої підтримки, або надання сертифікатів, які можна використовувати для придбання предметів першої необхідності, таких як продукти харчування, засоби гігієни або ліки. Запасіться терпінням, оскільки охочих отримати гуманітарну допомогу багато, обов’язково залишайте заявку та чекайте на допомогу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні