Оладки без кефіру та яєць – ще пишніші та смачніші: вам сподобається такий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

Оладьи на дрожжах
Оладки готують багато господинь, адже це ідеальний сніданок або просто перекус. Оладки можуть бути на кефірі, молоці, дріжджах. Кожен вибирає собі свій вдалий рецепт. Одним із таких ділимося з вами.

Інгредієнти

  • Молоко – 240 мл
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – 1 щіпка
  • Сухі дріжджі – 1 ч. ложка
  • Борошно – 250 г
  • Рослинна олія для смаження – 100 мл

Приготування:

  1. Потрібно трохи нагріти молоко, додати до нього цукор, сіль, дріжджі та половину борошна. Потім поступово ввести решту борошна, добре розмішати. Повинно вийде тісто густе.
  2. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, потім перемішати і ще залишити підніматися на такий самий час.
  3. Тісто на оладки більше не перемішувати.
  4. Розігріти в сковороді олію і викласти ложкою, змоченою у воді, невеликі порції тіста.
  5. Смажте оладки краще під кришкою на середньому вогні по 3–4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?