Інгредієнти
- Молоко – 240 мл
- Цукор – 1 ст. ложка
- Сіль – 1 щіпка
- Сухі дріжджі – 1 ч. ложка
- Борошно – 250 г
- Рослинна олія для смаження – 100 мл
Приготування:
- Потрібно трохи нагріти молоко, додати до нього цукор, сіль, дріжджі та половину борошна. Потім поступово ввести решту борошна, добре розмішати. Повинно вийде тісто густе.
- Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, потім перемішати і ще залишити підніматися на такий самий час.
- Тісто на оладки більше не перемішувати.
- Розігріти в сковороді олію і викласти ложкою, змоченою у воді, невеликі порції тіста.
- Смажте оладки краще під кришкою на середньому вогні по 3–4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.