Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДачаВаш будинок просто потопатиме у квітах: названі 5 рослин, які цвітуть взимку

Ваш будинок просто потопатиме у квітах: названі 5 рослин, які цвітуть взимку

Этот материал также доступен на русском языке
Декоративні рослини дарують нам не лише гарне цвітіння, а й гарний настрій, особливо в зимовий час, коли за вікнами все сіре чи біле. Квітникарі назвали рослини, які подарують вам ошатне цвітіння в холодну пору року.

Насамперед, варто відзначити, що квітучим рослинам потрібен правильний догляд, де важливе місце займають сонячне світло, добрива, поливи та належна температура у приміщенні.

Тому, якщо ви хочете, щоб кімнатні рослини радували вас своїм цвітінням, постарайтеся тримати їх на південних вікнах або трохи досвічувати, а також у приміщенні має бути вище 20 градусів тепла. Ну, і не забуваємо про підживлення для гарноквітучих, вони продаються в багатьох садівницьких магазинах.

Які ж кімнатні рослини цвітуть взимку?

Азалія. Ця прекрасна квітка радує своїм цвітінням у листопаді чи грудні, а також у лютому та квітні. Азалія просто усипана квітками, іноді навіть листя не видно.

Різдвяник (Шлюмбергера). Сама назва вже каже за себе. Він починає цвісти перед новорічними святами. Хоча селекціонери вивели сорти, які можуть цвісти і влітку, і взимку.

Каланхое Блосфельд. Це тропічна рослина, яка розпускається у грудні.

Цикламен. Час цвітіння цієї чарівної кімнатної рослини – з жовтня до початку весни. Він чудово почувається на вікні.

Ріпсалідопсис (Великодній кактус). Зовні він нагадує шлюмбергери, але цвіте не на Різдво, а ближче до Великодня. Тому такий кактус порадує цвітінням напровесні.

Раніше ми розповідали, як змусити орхідеї цвісти цілий рік.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні