І, найголовніше, що не треба возитися з тістом. Також ми розповідали, як приготувати лаваш на сковороді.
Інгредієнти:
- яблука – 3 шт.;
- вершкове масло – 80 г;
- мелена кориця – 1 ч.л.;
- куряче яйце – 1 шт.;
- цукор – 200 г;
- ванілін – щіпка;
- лаваш – 1 шт.;
- цукрова пудра.
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки, серцевини та насіння. Наріжте яблука великими кільцями, посипте цукром та корицею. Не забудьте додати ванілін і вершкове масло, нарізане шматочками.
- Потім яблука зі спеціями та маслом перекладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні до м’якості, приблизно 15-20 хвилин.
- В окремій ємності збийте віночком яйце. Лист лаваша розкладіть на столі та змастіть яйцем з одного боку.
- Викладіть на лаваш яблучну начинку. По краях листа залиште по 2 см вільного простору.
- Загніть усередину на начинку спочатку горизонтальні, потім вертикальні краї. Закрутіть штрудель із лаваша з яблуками по вертикалі.
- Деко для випікання змастіть вершковим маслом і викладіть штрудель. Зверху змастіть збитим яйцем.
- Випікайте в розігрітій до 180° духовці близько 15 хвилин.
- Зверху лаваш можна посипати цукровою пудрою.