Інгредієнти:
- Куряче філе – 2 шт.
- Чорнослив – 130 г.
- Волоські горіхи – 100 г.
- Варені яйця – 3 шт.
- Свіжий огірок – 1-2 шт.
Для соусу:
- Сметана 20% – 4 ст.л.
- Гірчиця – 1 ст.л.
- Сіль – 1-2 щіпки.
- Чорний перець.
Приготування:
- Відварити курячу грудку і нарізати її дрібними кубиками. Нарізати чорнослив на маленькі шматочки, подрібнити горіхи, натерти на тертці яйця відварені, огірок нарізати дрібним кубиком.
- Приготувати соус. Змішати гірчицю, сметану, сіль та перець. Якщо ви хочете, щоб салат вийшов ще легше, можна замінити сметану несолодким йогуртом.
- Першим шаром викласти на тарілку куряче філе. Зверху на нього нанести невеликий шар соусу. Наступний шар – чорнослив, волоські горіхи та шар соусу. Наступними шарами – яєчні білки та огірок. Зверху ще один шар соусу, а потім присипати тертими яєчними жовтками.
- Готовий салат потрібно прибрати в холодильник на 1-2 години, щоб він добре просочився.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний салат із крабових паличок.