Часто кладуть у вінегрет мариновані овочі. Але їх краще приберегти для закуски. А в салат додати солоні огірки – так смак страви стане більш насиченим.
Зазвичай овочі для вінегрету відварюють, але так вони втрачають смак, який стає не таким яскравим. Із запеченими овочами такого не відбувається.
Раніше ми писали, про смачні пісні страви для всієї родини.
За класичним рецептом у вінегрет часник не кладуть. Однак він здатний здивувати своїм ароматом і підкреслити смак улюбленого салату.
Замість частини ріпчастої цибулі спробуйте додати перо зеленої цибулі. Так смак салату стане інтенсивнішим і пікантнішим. До того ж, зелена цибуля дуже корисна.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…