Інгредієнти:
- фарш – 250 г;
- кефір – 200 мл;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- яйця -1 шт.;
- борошно – 100 г;
- кріп – пара гілочок;
- чорний мелений перець – щіпка;
- сіль – 1/4 ч. л.;
- сода – ½ ч. л.
Приготування:
- У миску налийте кефір, додайте сіль та соду, яйце та перемішайте.
- Просійте борошно в миску і перемішайте в однорідне тісто. Воно має бути за консистенцією таке, як на оладки.
- Додайте в тісто фарш, подрібнену цибулю та часник. Все ретельно перемішайте.
- У сковороду налийте олію та розігрійте на середньому вогні. Викладіть по одній столовій ложці тіста і обсмажуйте ліниві пиріжки до рум’яного кольору з двох сторін приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Щоб прибрати зайву олію, викладіть готові пиріжки на паперовий рушник.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з яблуками на сковороді, щоб вони були пишними та з великою кількістю соковитої начинки.