Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОригінальні оладки для гурманів: ховайте варення та діставайте аджику

Оригінальні оладки для гурманів: ховайте варення та діставайте аджику

Этот материал также доступен на русском языке
Усі знають, що оладки смачніші виходять на кислому молоці або кефірі та їсти їх потрібно з медом або варенням. Але що робити, якщо кефіру в будинку не виявилося, та й солодкого не дуже хочеться? Є чудове рішення.

Приготуйте закусочні оладки на капустяному розсолі, і саму капусту додати не забудьте. Такі оладки можна подавати як самостійну страву, зі сметаною та гострим соусом, або як гарнір до м’яса чи риби.

Раніше ми ділилися рецептом моментальної квашеної капусти.

Інгредієнти:

  • борошно – 200 г;
  • сода – 0,5 ч.л.;
  • розсіл від квашеної капусти – 200 г;
  • квашена капуста – 200 г.

Приготування:

  1. Змішайте борошно з содою.
  2. Додайте капустяний розсіл і ложкою замісіть тісто.
  3. Капусту добре відіжміть, поріжте, щоб вона не була надто довгою, і додайте в тісто.
  4. Перемішайте до однорідної маси.
  5. Розігрійте сковороду, налийте в неї олію.
  6. Ложкою викладайте тісто в гарячу олію й обсмажуйте оладки з двох боків до золотистої скоринки.
  7. Подавайте гарячими зі сметаною та гострим або пряним соусом на ваш смак.

Такі оладки добре підійдуть як гарнір до запеченої риби або тушкованого м’яса. За бажання, можна посипати страву нарізаною зеленню. Це зробить осінній стіл яскравішим, а смак оладок насиченішим. Приємного апетиту!

Як оформити передплату на газету «На пенсії» онлайн — покрокова інструкція

Нове на сайті