Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляРозмова з читачем: про газету, наших авторів і Найголовнішого Редактора

Розмова з читачем: про газету, наших авторів і Найголовнішого Редактора

Этот материал также доступен на русском языке
Нещодавно в Одеській обласній бібліотеці імені Грушевського, на прохання її читачів, було організовано зустріч з Валерієм Боянжу - одним із авторів газети «На пенсії».

Серед читачів цієї бібліотеки є чимало людей, яких війна змусила виїхати з рідних місць. Багато, звісно, і одеситів. І тим, і другим було цікаво поспілкуватися з Валерієм Боянжу – ще нещодавно херсонським журналістом, який з примхи долі опинився в Одесі.

У нашій газеті він також веде рубрику «Відомі люди на монетах». У матеріалах цієї рубрики читачі мають можливість дізнатися про цікаві нюанси з життя знакових особистостей, зображених на пам’ятних та ювілейних монетах Нацбанку України. Всього побачили світ уже майже три десятки таких пізнавальних життєвих історій.

Безумовно, на цій зустрічі йшлося і про газету взагалі. Її Найголовніший Редактор ставив запитання, озвучив деякі побажання, ідеї, конструктивні пропозиції. Поза усяким сумнівом, багато що буде враховано, прийнято до відома. Адже посада Найголовніший Редактор – не вигадана. Це його величність – наш ЧИТАЧ.

Редколегія газети «На пенсії»

На фото: херсонка Єлизавета – одна з тих, хто ознайомився з бібліотечно-газетною виставкою. Вона задоволена знайомством з докладною і потрібною, як вона сказала, газетою. Після повернення додому планує обов’язково передплатити газету «На пенсії».

Нове на сайті