Інгредієнти:
Для крихти:
- 200 г борошна
- 100 г вершкового масла
- 50 г цукру
Для начинки:
- 500 г сиру
- 120 г цукру
- 3 яйця
- 1 пакетик ванільного цукру (10 г)
Приготування:
- В ємність покладіть борошно та цукор. Туди ж натріть на великій тертці вершкове масло.
- Пальцями перетріть масло з борошном у крихту. Поставте крихту в холодильник під час підготовки начинки.
- Для начинки всі інгредієнти покладіть в одну ємність і збийте міксером до однорідної гладкої маси.
- У форму для випічки потрібно викласти шар із пісочної крихти та розрівняти ложкою, злегка притискаючи. Змащувати форму олією не потрібно, тому що наше тісто складається з масла.
- Зверху рівномірно вилийте сирну начинку.
- Завершальний акорд – сирну начинку потрібно рівномірно посипати другою половиною крихт.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 хвилин.
- Подавати до чаю остиглим.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг до чаю нашвидкуруч.