Йдеться про звичайний продукт, який є у холодильнику практично кожної господині чи господаря. Всього одна ложка зробить деруни ароматнішими, смачнішими, а ще, при жарінні вони точно вийдуть золотистими.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.
Цей інгредієнт – сметана. Багато хто з нас любить драники зі сметаною, яка виступає в ролі соусу, але в даному рецепті сметану потрібно додати в тісто для драників.
Саме сметана дає дерунам красивий золотистий колір та незвичайний смак. Вони набувають золотистості та цікавого смаку завдяки сметані.
Багато продукту додавати не варто, на 500-600 г картоплі цілком достатньо 1 столової ложки сметани. Кисломолочний продукт не дає подрібненій картоплі стати сірою.
Також при смаженні картопляні оладки вбирають менше жиру.
Тому якщо ви хочете, щоб драники вийшли рум’яними та з хрусткою скоринкою, обов’язково додайте ложку сметани.
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.