П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 30 жовтня по 5 листопада

Гороскоп на тиждень з 30 жовтня по 5 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
Сатурн виходить із ретроградності, перебуваючи весь тиждень у стаціонарній фазі руху. Це час для рішучих дій, але загальна атмосфера наповнюється позитивними активними енергіями, готуючи ґрунт для конструктивних перетворень.

Процеси, які запускаються цього тижня, поки що невиявлені на зовнішньому плані, але вже впливають на всі життєві сфери. Саме в цей період відбувається закладання міцного фундаменту майбутніх успіхів. Зміни, що відбуваються на початку листопада, розвиватимуться як мінімум пів року і можуть бути як сприятливими, так і навпаки. Це залежить від того, наскільки людина усвідомлена у своїх діях і розуміє всю міру відповідальності за свої вчинки.

3 та 4 листопада – складні дні, коли щасливі шанси та можливості “йдуть з-під носа” з незрозумілих причин. Тим не менш, перешкоди, що виникають, і соціальна напруженість в ці два дні можуть діяти як позитивний спусковий механізм для звільнення від небажаних зобов’язань або обмежень.

Гороскоп на тиждень з 30 жовтня по 5 листопада

Овен

Несподівана пропозиція може виявитися вигідною, якщо ви поквапитеся з рішенням. Не пропустіть свій шанс, питаючи у всіх поради. Будьте впевненішими у своїх рішеннях, зірки обіцяють успіх.

Телець

Постарайтеся не витрачати сили на роботу, яка може зачекати. Будьте обережні і не довіряйте стороннім свої плани та секрети.

Близнюки

Вдалий тиждень. Зірки пророкують зустріч спорідненої душі. Можливо, дізнаєтеся про новину, яку давно хотіли почути.

Рак

Цього тижня ви отримаєте багато подарунків долі. Ви зможете побачити позитив у всьому, що вас оточує.

Лев

Цими днями вам буде про що подумати: розпланувати витрати або зайнятися облаштуванням житла. Не намагайтеся робити кілька справ одночасно і самостійно.

Діва

Цього тижня вам потрібно довіряти своєму внутрішньому голосу. Прислухайтеся до інтуїції і ні в чому не сумнівайтеся.

Терези

Зірки пророкують прибуток, на який ви не розраховували. Спробуйте розумно розподілити фінанси, відмовтеся від того, що може почекати.

Скорпіон

Тиждень хороший для занять побутовими справами та вирішення життєвих питань. Вихідні сприятливі для спілкування з родичами.

Стрілець

Вдалий період. Однак це не час суєти та активних дій. Більше відпочивайте, частіше виходьте на прогулянку.

Козеріг

Вам слід серйозніше поставитися до свого здоров’я, можливо, слід відвідати лікаря. У другій половині тижня можливими є візити гостей.

Водолій

Цього тижня ви будете занадто запальним і дратівливим. Відмовтеся від важливих розмов. Відпочинок дозволить набути душевної рівноваги.

Риби

Ви можете потрапити у незручне становище через свою неуважність. Є ризик втратити якусь суму грошей або посваритися із близькими.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні