Якщо ви хочете, щоб какао вийшло надзвичайно смачним, то враховуйте один нюанс під час приготування.
Помилки під час приготування какао
Не варто засипати какао-порошок у гаряче молоко. Так вийдуть грудки, а про насичений шоколадний смак і неймовірний аромат доведеться забути. До того ж на поверхні з’явиться ненависна багатьом пінка.
Раніше ми розповідали, який чай краще пити вранці.
Іноді спершу в чашку кладуть порошок і тільки потім заливають його гарячим молоком. Це теж неправильно – так аромат какао-бобів розкривається не повністю
Як правильно приготувати смачне какао
Щоб зварити смачне какао потрібно:
- Змішати какао-порошок і цукор.
- Залити суміш невеликою кількістю гарячої води і поставити на вогонь.
- Залити гарячим молоком, після того, як вона закипіла.
- Прогріти напій ще трохи на вогні.
- Збити вінчиком або міксером какао до появи на поверхні пінки.
А ось після цього можна подати солодощі та насолоджуватися насиченим напоєм.