Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо можна додати до квашеної капусти, щоб її змели зі столу –...

Що можна додати до квашеної капусти, щоб її змели зі столу – хитрощі досвідчених господинь

Этот материал также доступен на русском языке
Квашена капуста дуже корисна, як і інші ферментовані продукти. Крім того, вона урізноманітнює осінньо-зимове меню. Але її смак можна зробити ще більш цікавим і пікантним.

Найчастіше під час квашення капусти до неї додають моркву, адже ці овочі добре гармоніюють. 

Раніше ми писали, як зробити овочеве асорті з капустою.

Але якщо ви хочете урізноманітнити звичний смак, ми готові запропонувати вам кілька незвичайних варіантів: 

  • Яблука – додадуть капусті соковитості й аромату, для цього обирають малосолодкі щільні сорти – Голден, Ренет Симиренка та інші.
  • Виноград – зробить закуску незабутньою і додасть їй вишуканої солодкості.
  • Буряк – не тільки додасть смаку, а й прикрасить капусту насиченим кольором.
  • Редька – зробить закуску пікантною і ще більш корисною, її подрібнюють на крупній тертці.
  • Перець чилі або халапеньо – наситить страву гостротою та зігріє в холодну пору.
  • Імбир – додасть капусті тонкого східного смаку та підвищить апетит.

Словом, сміливо експериментуйте й отримуйте дивовижні смакові поєднання. До того ж це додасть користі популярній закусці, що зайвим теж не буде.

Нове на сайті