П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛінивий торт «Наполеон» зі смачним кремом – швидкий та простий рецепт

Лінивий торт «Наполеон» зі смачним кремом – швидкий та простий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Торт "Наполеон" - улюблені ласощі багатьох. Але не у всіх є час для його приготування, тому сьогодні ділимося найпростішим і найшвидшим рецептом.

Інгредієнти:

  • Печень “Вушка” – 600-700 г

Для заварного крему:

  • Молоко – 1 л
  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 40 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 40 г
  • Цукор – 200 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик

Приготування:

  1. Насамперед приступаємо до приготування крему. Трохи нагрійте молоко. Окремо змішайте яйця з цукром, додавши ванільний цукор, борошно та крохмаль. Все перемішайте до однорідності.
  2. Влийте 300 мл теплого молока в нашу суміш із яєць, цукру, борошна та крохмалю, перемішайте все і з’єднайте з рештою молока.
  3. Поставте на середній вогонь і постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Проваріть 30 секунд та знімайте з вогню.
  4. Після цього додайте нарізане шматочками холодне вершкове масло і перемішайте до однорідності. Дайте крему час охолонути.
  5. Збираємо торт. Візьміть роз’ємну форму і викладіть шар печива, змастіть кремом, потім знову викладіть шар печива і знову змастіть кремом. У такий спосіб формуйте торт.
  6. Залишіть трохи печива для декору.
  7. Верх торта змастіть кремом і посипте крихтою з печива.
  8. Щоб торт ідеально просочився, залиште його на 6-8 годин у прохолодному місці.

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий медовик.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні