П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПористе, м'яке та повітряне: ідеальне дріжджове тісто, яке завжди і у всіх...

Пористе, м’яке та повітряне: ідеальне дріжджове тісто, яке завжди і у всіх виходить

Этот материал также доступен на русском языке
Дріжджова випічка – це м'які, пишні, повітряні та смачні пиріжки та пироги, що розлітаються за хвилини, якщо тісто приготовлене правильно. І мова не лише про душу, яку багато господинь вкладають у свої страви, а й про ще один секретний інгредієнт.

Так, за допомогою звичайного продукту, який є на кухні кожної господині чи господаря, можна приготувати дріжджове тісто, рецепт якого будуть просити всі, хто спробує ваші пиріжки та інші вироби з такого тіста.

Раніше ми розповідали, як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.

Саме цей інгредієнт робить готову випічку більш повітряною та ніжною.

При цьому такі властивості збережуться у пирогів навіть через кілька днів.

Виявляється, цей інгредієнт – звичайна картопля, саме завдяки їй ваші борошняні вироби залишатимуться м’якими та неймовірно апетитними.

Як правильно використовувати картоплю при приготуванні дріжджового тіста

При замішуванні дріжджового тіста додають не сиру картоплю, а повністю готову до вживання. Для цього картоплю потрібно почистити, відварити і розім’яти до однорідної маси – пюре.

Картоплю додають у тісто відразу після цукру і дріжджів, тобто на етапі замішування опари.

Важливо дотримуватись правильних пропорцій. На три склянки борошна потрібно додати дві картоплини середніх розмірів.

Картопля допоможе вам приготувати ніжну та повітряну випічку і ваші рідні та близькі точно будуть у захваті від такого частування.

Нове на сайті