П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечінка за особливим рецептом: ніжна, соковита та апетитна – смачніше ви ще...

Печінка за особливим рецептом: ніжна, соковита та апетитна – смачніше ви ще не куштували

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо правильно приготувати печінку, то вона вийде не тільки ніжною, апетитною та смачною, але й незвичайною, із родзинкою. Для цього потрібно додати всього один звичайний інгредієнт, і така печінка стане найулюбленішою у вашому раціоні.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 2 зелені тверді яблука;
  • 2 цибулини;
  • 50 г вершкового масла;
  • сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. Курячу печінку потрібно добре промити.
  2. Яблука помити та очистити від шкірки, звільнити від насіння та нарізати пластинками.
  3. Цибулю нарізати півкільцями.
  4. Форму для запікання змастити вершковим маслом, духовку розігріти до 180 градусів і шарами викласти наші продукти. Перший шар – цибуля, другий – яблука та третій – печінка.
  5. Не забудьте поперчити та посолити. Шари повторити, доки не закінчаться продукти. Зверху розкласти шматочки вершкового масла.
  6. Накрити форму фольгою та випікати печінку з яблуками 25-30 хвилин. Якщо хочете, щоб печінка вийшла з хрусткою скоринкою, за 10-15 хвилин до закінчення запікання, зніміть фольгу.

Раніше ми розповідали, навіщо печінку посипають содою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні