Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 2 зелені тверді яблука;
- 2 цибулини;
- 50 г вершкового масла;
- сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Курячу печінку потрібно добре промити.
- Яблука помити та очистити від шкірки, звільнити від насіння та нарізати пластинками.
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Форму для запікання змастити вершковим маслом, духовку розігріти до 180 градусів і шарами викласти наші продукти. Перший шар – цибуля, другий – яблука та третій – печінка.
- Не забудьте поперчити та посолити. Шари повторити, доки не закінчаться продукти. Зверху розкласти шматочки вершкового масла.
- Накрити форму фольгою та випікати печінку з яблуками 25-30 хвилин. Якщо хочете, щоб печінка вийшла з хрусткою скоринкою, за 10-15 хвилин до закінчення запікання, зніміть фольгу.
Раніше ми розповідали, навіщо печінку посипають содою.