Вівторок, 14 Травня, 2024
ГоловнаНовиниМіжнародні організації підвищили розмір виплат для українців: як отримати 10 тисяч гривень

Міжнародні організації підвищили розмір виплат для українців: як отримати 10 тисяч гривень

Этот материал также доступен на русском языке
Із жовтня в Україні збільшились розміри грошової допомоги, яку виплачують українцям міжнародні гуманітарні організації. Тепер замість 2200 гривень упродовж трьох місяців можна буде отримати 3600 гривень.

Розмір допомоги вирішили переглянути у зв’язку зі зростанням цін та загальної вартості життя, повідомили у благодійній організації, ADRA Ukraine.

Також жителі однієї з областей можуть одержати гуманітарну допомогу.

Так, з 1 жовтня розмір щомісячної багатоцільової допомоги становитиме 3600 грн на одну особу замість 2200 грн, які виплачувались раніше.

Такі виплати можуть оформити громадяни, які постраждали від війни та ті, хто належить до вразливих категорій.

«Зростання цін на товари першої необхідності та загальної вартості життя через зруйновану війною економіку спонукало гуманітарні організації переглянути розмір щомісячної допомоги. Це зроблено для того, щоб люди, які отримують допомогу, і надалі мали ресурси для задоволення своїх найнагальніших потреб», – пояснили благодійники.

Також в ADRA Ukraine зазначили, що різні фонди можуть запроваджувати новий розмір допомоги не одночасно. Однак усі благодійні організації мають домовленість про те, що намагатимуться застосувати новий розмір грошової допомоги якнайшвидше.

Слід зазначити, що наразі немає активних реєстрацій на отримання грошової допомоги від ADRA Ukraine. Але в компанії наголошують, що плануються нові проекти щодо надання фінансової допомоги, тому українцям потрібно стежити за актуальною інформацією на офіційному сайті організації adra.ua.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні